Rybičková pomazánka s olivami a jarní cibulkou

Výborná pomazánka, která se hodí na chuťovky. Díky olivám a jarní cibulce už není potřeba žádná další ozdoba. Vypadá hezky, mazat se může na bagety, rohlíky, veku i běžný chléb.

Ingredience (15 x porce)

Postup přípravy

  1. Do vyšší misky dáme obsah rybičkové konzervy, přidáme máslo a pomazánkové máslo. Prošleháme tyčovým mixérem. Důkladně šleháme do pěny.
  2. Ochutíme worcesterem, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Znovu prošleháme.
  3. Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a pokrájené olivy.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 123.03 kcal | Protein: 3.65 g | Sacharidy: 1.75 g | z toho cukr: 0.99 g | Tuk: 11.40 g | z toho nas. MK: 6.69 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2943-rybickova-pomazanka-s-olivami-a-jarni-cibulkou