Výborná pomazánka, která se hodí na chuťovky. Díky olivám a jarní cibulce už není potřeba žádná další ozdoba. Vypadá hezky, mazat se může na bagety, rohlíky, veku i běžný chléb.
Ingredience (15 x porce)
Postup přípravy
Do vyšší misky dáme obsah rybičkové konzervy, přidáme máslo a pomazánkové máslo. Prošleháme tyčovým mixérem. Důkladně šleháme do pěny.
Ochutíme worcesterem, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Znovu prošleháme.
Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a pokrájené olivy.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 123.03 kcal |
Protein: 3.65 g |
Sacharidy: 1.75 g |
z toho cukr: 0.99 g |
Tuk: 11.40 g |
z toho nas. MK: 6.69 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2943-rybickova-pomazanka-s-olivami-a-jarni-cibulkou