Rybičková pomazánka s paprikou

  • Přidat foto

Nadýchaná pomazánka bez těžkého másla a štiplavé cibule. Má jemnou chuť a dobře se maže. Jistě si ji oblíbí i děti.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybí konzervu přendáme i s omáčkou do větší misky. Přidáme Gervais a 6 kostek Kiri sýru. Dlouze prošleháme.
2.
Přidáme worcester a znovu šleháme. Dochutíme solí a pepřem a můžeme namazat na pečivo.

Od: Iva V, 26.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, ryba, za studena

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
172.63 kcal
Protein
6.36 g
Sacharidy
z toho cukr
2.22 g
2.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.32 g
6.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.