Rybičková pomazánka s paprikou

Nadýchaná pomazánka bez těžkého másla a štiplavé cibule. Má jemnou chuť a dobře se maže. Jistě si ji oblíbí i děti.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Rybí konzervu přendáme i s omáčkou do větší misky. Přidáme Gervais a 6 kostek Kiri sýru. Dlouze prošleháme.
  2. Přidáme worcester a znovu šleháme. Dochutíme solí a pepřem a můžeme namazat na pečivo.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 171.78 kcal | Protein: 6.35 g | Sacharidy: 2.02 g | z toho cukr: 1.85 g | Tuk: 15.32 g | z toho nas. MK: 6.97 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1897-rybickova-pomazanka-s-paprikou