Rybí pomazánka s bramborem

  • Přidat foto

Lehounká a nadýchaná pomazánka, protože vynecháváte obvyklé máslo. Na chuti ji to ale nijak neubírá. S kyselou okurkou a bagetou je nejlepší.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambor oškrábeme a uvaříme. Rybičky dáme do velké mísy a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli. Brambor necháme okapat a nastrouháme ho do směsi.
2.
Přidáme ostatní ingredience kromě sterilované kapie.
3.
Vše vyšleháme metličkovým mixérem.
4.
Kapii nakrájíme na kostičky a přimícháme do směsi vařechou. Ochutíme solí a pepřem.

Od: Ráďa 78, 15.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Kategorie: předkrm, pomazánky, chuťovky, česká, ryba, brambory

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
87.95 kcal
Protein
5.80 g
Sacharidy
z toho cukr
10.23 g
4.71 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.58 g
1.38 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.