Rybí pomazánka s bramborem

Lehounká a nadýchaná pomazánka, protože vynecháváte obvyklé máslo. Na chuti ji to ale nijak neubírá. S kyselou okurkou a bagetou je nejlepší.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Brambor oškrábeme a uvaříme. Rybičky dáme do velké mísy a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli. Brambor necháme okapat a nastrouháme ho do směsi.
  2. Přidáme ostatní ingredience kromě sterilované kapie.
  3. Vše vyšleháme metličkovým mixérem.
  4. Kapii nakrájíme na kostičky a přimícháme do směsi vařechou. Ochutíme solí a pepřem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 98.29 kcal | Protein: 5.89 g | Sacharidy: 12.21 g | z toho cukr: 4.48 g | Tuk: 2.56 g | z toho nas. MK: 1.39 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2186-rybi-pomazanka-s-bramborem