Sleďová pomazánka

Pomazánka ze sleďů v rajčatové omáčce je rychlá a chutná varianta pro milovníky rybích jídel. Tento recept je skvělý pro lehkou svačinu nebo jako originální předkrm.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ryby si rozmělníme (případně vyndáme kůstky), cibulku si nakrájíme najemno.
2.
Do misky si vložíme sledě, cibulku, hořčici, žervé a pořádně promícháme. Přidáme sůl a pepř podle chuti.
3.
Podáváme na libovolném pečivu, ale nejlépe chutná s čerstvým chlebem. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 19.2.2025

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 41 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
250.75 kcal
Protein
13.98 g
Sacharidy
z toho cukr
8.24 g
5.83 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.01 g
6.88 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama