Pomazánka z makrely a loupaných rajčat

Kombinace uzené ryby a tomat je prověřená a skvěle se hodí do pomazánek. Když ale použije variantu makrely a loupaných rajčat, získáte chuťově mnohem výraznější a lepší pomazánku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybí maso dáme do misky a promixujeme s rajčata. Použijte běžný metličkový mixér. Ochuťte solí, pepřem a citrónem. Dlouze mixujte.
2.
Nakonec vmíchejte vařechou nadrobno nakrájenou cibuli. Dejte vychladit.

Od: Ráďa 78, 10.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
157.27 kcal
Protein
11.25 g
Sacharidy
z toho cukr
2.46 g
1.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.03 g
5.48 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama