Pomazánka z makrely a loupaných rajčat

Kombinace uzené ryby a tomat je prověřená a skvěle se hodí do pomazánek. Když ale použije variantu makrely a loupaných rajčat, získáte chuťově mnohem výraznější a lepší pomazánku.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Rybí maso dáme do misky a promixujeme s rajčata. Použijte běžný metličkový mixér. Ochuťte solí, pepřem a citrónem. Dlouze mixujte.
2.
Nakonec vmíchejte vařechou nadrobno nakrájenou cibuli. Dejte vychladit.

Od: Ráďa 78, 10.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
172.68 kcal
Protein
11.00 g
Sacharidy
z toho cukr
2.46 g
1.81 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.82 g
5.95 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama