Pomazánka z makrely a loupaných rajčat

  • Přidat foto

Kombinace uzené ryby a tomat je prověřená a skvěle se hodí do pomazánek. Když ale použije variantu makrely a loupaných rajčat, získáte chuťově mnohem výraznější a lepší pomazánku.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybí maso dáme do misky a promixujeme s rajčata. Použijte běžný metličkový mixér. Ochuťte solí, pepřem a citrónem. Dlouze mixujte.
2.
Nakonec vmíchejte vařechou nadrobno nakrájenou cibuli. Dejte vychladit.

Od: Ráďa 78, 10.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
189.05 kcal
Protein
9.38 g
Sacharidy
z toho cukr
2.61 g
2.07 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.74 g
5.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.