Pomazánka z makrely a loupaných rajčat

Kombinace uzené ryby a tomat je prověřená a skvěle se hodí do pomazánek. Když ale použije variantu makrely a loupaných rajčat, získáte chuťově mnohem výraznější a lepší pomazánku.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Rybí maso dáme do misky a promixujeme s rajčata. Použijte běžný metličkový mixér. Ochuťte solí, pepřem a citrónem. Dlouze mixujte.
  2. Nakonec vmíchejte vařechou nadrobno nakrájenou cibuli. Dejte vychladit.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 157.27 kcal | Protein: 11.25 g | Sacharidy: 2.46 g | z toho cukr: 1.80 g | Tuk: 11.03 g | z toho nas. MK: 5.48 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2066-pomazanka-z-makrely-a-loupanych-rajcat