Makrelová pomazánka s pažitkou
Jednoduše připravená pomazánka z makrel v tomatové omáčce. Potřebujete jen pár ingrediencí a čerstvou pažitku.
Reklama
Postup přípravy
1.
Makrely i s tomatovou omáčkou dáme do mixovací misky. Přidáme změklé máslo, pomazánkové máslo a sójovou omáčku. Důkladně prošleháme tyčovým mixérem.
2.
Ochutíme solí a pepřem. Pažitku opláchneme a nasekáme na drobné kousky. Vařechou vmícháme do pomazánky.
3.
Před podáváním pomazánku vychladíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
156.46 kcal |
Protein |
5.37 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.65 g
0.70 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.31 g
9.14 g
|
Reklama
Reklama