Makrelová pomazánka s pažitkou

Jednoduše připravená pomazánka z makrel v tomatové omáčce. Potřebujete jen pár ingrediencí a čerstvou pažitku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Makrely i s tomatovou omáčkou dáme do mixovací misky. Přidáme změklé máslo, pomazánkové máslo a sójovou omáčku. Důkladně prošleháme tyčovým mixérem.
2.
Ochutíme solí a pepřem. Pažitku opláchneme a nasekáme na drobné kousky. Vařechou vmícháme do pomazánky.
3.
Před podáváním pomazánku vychladíme.

Od: Iva V, 14.6.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
156.46 kcal
Protein
5.37 g
Sacharidy
z toho cukr
1.65 g
0.70 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.31 g
9.14 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama