Makrelová pomazánka s pažitkou

Jednoduše připravená pomazánka z makrel v tomatové omáčce. Potřebujete jen pár ingrediencí a čerstvou pažitku.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Makrely i s tomatovou omáčkou dáme do mixovací misky. Přidáme změklé máslo, pomazánkové máslo a sójovou omáčku. Důkladně prošleháme tyčovým mixérem.
  2. Ochutíme solí a pepřem. Pažitku opláchneme a nasekáme na drobné kousky. Vařechou vmícháme do pomazánky.
  3. Před podáváním pomazánku vychladíme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 156.46 kcal | Protein: 5.37 g | Sacharidy: 1.65 g | z toho cukr: 0.70 g | Tuk: 14.31 g | z toho nas. MK: 9.14 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3105-makrelova-pomazanka-s-pazitkou