Makrelová pomazánka s pažitkou
Jednoduše připravená pomazánka z makrel v tomatové omáčce. Potřebujete jen pár ingrediencí a čerstvou pažitku.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Makrely i s tomatovou omáčkou dáme do mixovací misky. Přidáme změklé máslo, pomazánkové máslo a sójovou omáčku. Důkladně prošleháme tyčovým mixérem.
- Ochutíme solí a pepřem. Pažitku opláchneme a nasekáme na drobné kousky. Vařechou vmícháme do pomazánky.
- Před podáváním pomazánku vychladíme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 156.46 kcal |
Protein: 5.37 g |
Sacharidy: 1.65 g |
z toho cukr: 0.70 g |
Tuk: 14.31 g |
z toho nas. MK: 9.14 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3105-makrelova-pomazanka-s-pazitkou