Třená makrelová pomazánka s olivami a vejcem

Výborná pomazánka s výraznou chutí. Olivy zcela nahradí další přísady a na chuťovky vám bude stačit jen tato pomazánka.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dáme vařit vejce nahniličku, vychladlé oloupeme.
2.
Maso z makrely pečlivě obereme z kostí a dáme do misky.
3.
Přidáme tavený sýr, jogurt, hořčici. Promačkáme vidličkou. Smícháme s vejcem, promačkáme.
4.
Olivy nakrájíme na kolečka a vmícháme do pomazánky vařechou. Necháme vychladit a mažeme na chuťovky.

Od: Ráďa 78, 3.2.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
195.27 kcal
Protein
13.65 g
Sacharidy
z toho cukr
1.68 g
0.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.47 g
6.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama