Třená makrelová pomazánka s olivami a vejcem

  • Přidat foto

Výborná pomazánka s výraznou chutí. Olivy zcela nahradí další přísady a na chuťovky vám bude stačit jen tato pomazánka.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dáme vařit vejce nahniličku, vychladlé oloupeme.
2.
Maso z makrely pečlivě obereme z kostí a dáme do misky.
3.
Přidáme tavený sýr, jogurt, hořčici. Promačkáme vidličkou. Smícháme s vejcem, promačkáme.
4.
Olivy nakrájíme na kolečka a vmícháme do pomazánky vařechou. Necháme vychladit a mažeme na chuťovky.

Od: Ráďa 78, 3.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, ryba, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
226.60 kcal
Protein
12.23 g
Sacharidy
z toho cukr
1.29 g
1.17 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.24 g
7.01 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.