Pomazánka z tuňáka, vajec a tvarohu

Rychle připravená pomazánka z několika ingrediencí. S opečenou bagetou a kyselou okurkou chutná nejlépe.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Tuňáka i s nálevem prošleháme s tvarohem a sýrem. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a zašleháme do směsi.
2.
Ochutíme solí, pepřem a rajčatovým protlakem.

Od: Iva V, 11.1.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
109.53 kcal
Protein
9.66 g
Sacharidy
z toho cukr
1.23 g
1.09 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.12 g
4.04 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama