Pomazánka z tuňáka, vajec a tvarohu

  • Přidat foto

Rychle připravená pomazánka z několika ingrediencí. S opečenou bagetou a kyselou okurkou chutná nejlépe.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Tuňáka i s nálevem prošleháme s tvarohem a sýrem. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a zašleháme do směsi.
2.
Ochutíme solí, pepřem a rajčatovým protlakem.

Od: Iva V, 11.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
105.93 kcal
Protein
9.12 g
Sacharidy
z toho cukr
1.48 g
1.35 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.85 g
3.94 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.