Tuňáková pomazánka se sýrem

Rychle a jednoduše připravená pomazánka, která zachutná na chuťovkách i na čerstvém chlebu jako večeře.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Tuňáka i se šťávou dáme do mísy a prošleháme se změklým máslem a ostatními přísadami. Je třeba dlouhé šlehání.
2.
Dáme vychladit do lednice na alespoň půl hodinu a můžeme podávat s opečeným pečivem.

Od: Iva V, 17.7.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
349.65 kcal
Protein
21.51 g
Sacharidy
z toho cukr
4.94 g
4.44 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
27.10 g
15.75 g

Detailní rozpis podle ingrediencí