Pikantní pomazánka z uzeného tuňáka

  • Přidat foto

Krásně nadýchaná pomazánka s příjemnou pikantní chutí. Chystáme většinou na grilovací párty jako předkrm. Povšimněte si množství porcí. Pro domácí přípravu volte poloviční dávku. Hotová pomazánka naplní dózu o objemu 1 litr.

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Tuňáky vytáhneme a dáme do mixovací mísy. Nálev nepoužijeme. Je nutné mít úplně změklé máslo.
2.
Přidáme ostatní ingredience a dlouze mixujeme. Mixujte několik minut, až hmota udělá pěnu.
3.
Na větší ostrost můžete přidat ještě špetku chilli. Dejte do lednice vychladit a můžeme mazat na pečivo.

Od: Ráďa 78, 1.4.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
166.40 kcal
Protein
3.89 g
Sacharidy
z toho cukr
1.22 g
0.87 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.46 g
6.54 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.