Tuňáková pomazánka

  • Přidat foto

Tuňák je pro přípravu pomazánek výborný. Je lahodný a s lehce slanou chutí. Pomazánka se hodí na chléb i na ostatní pečivo. Na nakrájené bagetě bude i skvělou chuťovkou pro vaše hosty.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Otevřenou konzervu dáme celou do mísy. Na pomazánku zpracujeme tuňáka i šťávu.
2.
Přidáme změklé máslo, tradiční pomazánkové, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
3.
Nadrobno nakrájíme cibuli a nasypeme do směsi.
4.
Šleháme mixérem do hladka, delší šlehání znamená nadýchanější směs. Dáme do lednice vychladit a natíráme na pečivo.

Od: Iva V, 19.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
369.28 kcal
Protein
7.72 g
Sacharidy
z toho cukr
10.29 g
5.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.70 g
20.27 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.