Tuňáková pomazánka

Tuňák je pro přípravu pomazánek výborný. Je lahodný a s lehce slanou chutí. Pomazánka se hodí na chléb i na ostatní pečivo. Na nakrájené bagetě bude i skvělou chuťovkou pro vaše hosty.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Otevřenou konzervu dáme celou do mísy. Na pomazánku zpracujeme tuňáka i šťávu.
2.
Přidáme změklé máslo, tradiční pomazánkové, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
3.
Nadrobno nakrájíme cibuli a nasypeme do směsi.
4.
Šleháme mixérem do hladka, delší šlehání znamená nadýchanější směs. Dáme do lednice vychladit a natíráme na pečivo.

Od: Iva V, 19.1.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
353.16 kcal
Protein
9.07 g
Sacharidy
z toho cukr
7.09 g
3.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.01 g
20.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama