Tuňáková pomazánka

Tuňák je pro přípravu pomazánek výborný. Je lahodný a s lehce slanou chutí. Pomazánka se hodí na chléb i na ostatní pečivo. Na nakrájené bagetě bude i skvělou chuťovkou pro vaše hosty.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Otevřenou konzervu dáme celou do mísy. Na pomazánku zpracujeme tuňáka i šťávu.
2.
Přidáme změklé máslo, tradiční pomazánkové, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
3.
Nadrobno nakrájíme cibuli a nasypeme do směsi.
4.
Šleháme mixérem do hladka, delší šlehání znamená nadýchanější směs. Dáme do lednice vychladit a natíráme na pečivo.

Od: Iva V, 19.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 5 min
Počet porcí: 3 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 23 Kč za porci
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
373.49 kcal
Protein
12.62 g
Sacharidy
z toho cukr
7.89 g
4.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.38 g
20.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí