Tuňák je pro přípravu pomazánek výborný. Je lahodný a s lehce slanou chutí. Pomazánka se hodí na chléb i na ostatní pečivo. Na nakrájené bagetě bude i skvělou chuťovkou pro vaše hosty.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Otevřenou konzervu dáme celou do mísy. Na pomazánku zpracujeme tuňáka i šťávu.
Přidáme změklé máslo, tradiční pomazánkové, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
Nadrobno nakrájíme cibuli a nasypeme do směsi.
Šleháme mixérem do hladka, delší šlehání znamená nadýchanější směs. Dáme do lednice vychladit a natíráme na pečivo.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 353.16 kcal |
Protein: 9.07 g |
Sacharidy: 7.09 g |
z toho cukr: 3.68 g |
Tuk: 32.01 g |
z toho nas. MK: 20.86 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1368-tunakova-pomazanka