Tuňáková pomazánka

Tuňák je pro přípravu pomazánek výborný. Je lahodný a s lehce slanou chutí. Pomazánka se hodí na chléb i na ostatní pečivo. Na nakrájené bagetě bude i skvělou chuťovkou pro vaše hosty.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Otevřenou konzervu dáme celou do mísy. Na pomazánku zpracujeme tuňáka i šťávu.
  2. Přidáme změklé máslo, tradiční pomazánkové, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
  3. Nadrobno nakrájíme cibuli a nasypeme do směsi.
  4. Šleháme mixérem do hladka, delší šlehání znamená nadýchanější směs. Dáme do lednice vychladit a natíráme na pečivo.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 353.16 kcal | Protein: 9.07 g | Sacharidy: 7.09 g | z toho cukr: 3.68 g | Tuk: 32.01 g | z toho nas. MK: 20.86 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1368-tunakova-pomazanka