Pomazánka z tuňáka, vajec a tvarohu

Rychle připravená pomazánka z několika ingrediencí. S opečenou bagetou a kyselou okurkou chutná nejlépe.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Tuňáka i s nálevem prošleháme s tvarohem a sýrem. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a zašleháme do směsi.
  2. Ochutíme solí, pepřem a rajčatovým protlakem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 109.53 kcal | Protein: 9.66 g | Sacharidy: 1.23 g | z toho cukr: 1.09 g | Tuk: 7.12 g | z toho nas. MK: 4.04 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2342-pomazanka-z-tunaka-vajec-a-tvarohu