Třená makrelová pomazánka s olivami a vejcem

Výborná pomazánka s výraznou chutí. Olivy zcela nahradí další přísady a na chuťovky vám bude stačit jen tato pomazánka.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Dáme vařit vejce nahniličku, vychladlé oloupeme.
  2. Maso z makrely pečlivě obereme z kostí a dáme do misky.
  3. Přidáme tavený sýr, jogurt, hořčici. Promačkáme vidličkou. Smícháme s vejcem, promačkáme.
  4. Olivy nakrájíme na kolečka a vmícháme do pomazánky vařechou. Necháme vychladit a mažeme na chuťovky.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 195.27 kcal | Protein: 13.65 g | Sacharidy: 1.68 g | z toho cukr: 0.72 g | Tuk: 14.47 g | z toho nas. MK: 6.62 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2407-trena-makrelova-pomazanka-s-olivami-a-vejcem