Makrelová pomazánka s tvarohem

Uzenou makrelu rychle proměníte v nadýchanou pomazánku s jemnou chutí. Díky kombinaci tvarohu a sladšího kečupu má velmi příjemnou chuť. Tuto rybí pomazánku si rychle oblíbí i děti, protože do ní nepatří dětmi neoblíbená cibule.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso z uzené makrely obereme, zbavíme kůže a kostí. Přidáme změklé máslo a tvaroh a dlouze šleháme.
2.
Ochutíme solí a pepřem a postupně zašleháme kečup. Domácí kečup bývá sladší, množství regulujte podle chuti.
3.
Nejlépe chutná pomazánka s čerstvým chlebem a rajčetem.

Od: Ráďa 78, 11.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
219.65 kcal
Protein
8.75 g
Sacharidy
z toho cukr
3.07 g
2.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.24 g
8.99 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.