Makrelová pomazánka s tvarohem

Uzenou makrelu rychle proměníte v nadýchanou pomazánku s jemnou chutí. Díky kombinaci tvarohu a sladšího kečupu má velmi příjemnou chuť. Tuto rybí pomazánku si rychle oblíbí i děti, protože do ní nepatří dětmi neoblíbená cibule.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Maso z uzené makrely obereme, zbavíme kůže a kostí. Přidáme změklé máslo a tvaroh a dlouze šleháme.
  2. Ochutíme solí a pepřem a postupně zašleháme kečup. Domácí kečup bývá sladší, množství regulujte podle chuti.
  3. Nejlépe chutná pomazánka s čerstvým chlebem a rajčetem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 219.44 kcal | Protein: 10.25 g | Sacharidy: 3.39 g | z toho cukr: 2.84 g | Tuk: 18.49 g | z toho nas. MK: 10.40 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1624-makrelova-pomazanka-s-tvarohem