Pomazánka z uzeného pstruha

Velmi chutná, jemná pomazánka. Pstruh je vyuzený v domácí udírně, ale pokud nebudete mít uzeného pstruha, můžete použít pečeného v troubě nebo grilovaného z ohně.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Pstruha si rozebereme na malé kousky a vložíme do misky.
2.
V další misce si utřeme máslo s drobně nakrájenou cibulkou, petrželkou, hořčicí, solí, pepřem a citronovou šťávou.
3.
Do másla vložíme kousky ryb a opatrně promícháme. Podle chuti dochutíme citronovou šťávou nebo solí.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 20.10.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
210.15 kcal
Protein
15.46 g
Sacharidy
z toho cukr
2.35 g
0.06 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.95 g
7.46 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama