Pomazánka z tresky

Rybí pomazánka jemné chuti, kterou si oblíbí i menší děti. Pomazánka je lehká s nádechem kopru.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si uvaříme vejce na tvrdo.
2.
Na pánvi rozehřejeme trochu másla a opečeme na ní osolenou tresku a necháme vychladnout.
3.
Poté dáme tresku do mixéru, přidáme cibuli na kostičky, vařené vejce a zbytek všech ingrediencí.
4.
Pořádně prošleháme a dochutíme citronovou šťávou.

Od: Petuler, 19.8.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
35 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 38 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
327.73 kcal
Protein
25.68 g
Sacharidy
z toho cukr
2.70 g
1.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.38 g
13.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama