Pomazánka z tresky

Rybí pomazánka jemné chuti, kterou si oblíbí i menší děti. Pomazánka je lehká s nádechem kopru.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve si uvaříme vejce na tvrdo.
  2. Na pánvi rozehřejeme trochu másla a opečeme na ní osolenou tresku a necháme vychladnout.
  3. Poté dáme tresku do mixéru, přidáme cibuli na kostičky, vařené vejce a zbytek všech ingrediencí.
  4. Pořádně prošleháme a dochutíme citronovou šťávou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 331.11 kcal | Protein: 21.50 g | Sacharidy: 3.17 g | z toho cukr: 1.82 g | Tuk: 26.24 g | z toho nas. MK: 13.26 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1871-pomazanka-z-tresky