Pomazánka z tresčích jater s kapary
Jemná pomazánka s chutí po tresčích játrech doplněná o kapary se perfektně hodí k vínu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Do mixéru si vložíme játra a umixujeme na pastu.
2.
Přendáme do misky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, na drobně nakrájené kapary a na malé kousky nakrájené vařené vejce.
3.
Osolíme, opepříme, přikápneme citrónovou šťávu, promícháme. Dáme vychladit do lednice.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem, nahoru můžeme zdobit cibulkou nebo posypat kapary.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
297.12 kcal |
Protein |
11.20 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.11 g
1.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.18 g
4.52 g
|
Reklama
Reklama