Pomazánka z tresčích jater s kapary
Jemná pomazánka s chutí po tresčích játrech doplněná o kapary se perfektně hodí k vínu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Do mixéru si vložíme játra a umixujeme na pastu.
2.
Přendáme do misky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, na drobně nakrájené kapary a na malé kousky nakrájené vařené vejce.
3.
Osolíme, opepříme, přikápneme citrónovou šťávu, promícháme. Dáme vychladit do lednice.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem, nahoru můžeme zdobit cibulkou nebo posypat kapary.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
302.84 kcal |
Protein |
11.25 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.09 g
1.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.69 g
4.60 g
|
Reklama
Reklama