Pomazánka z tresčích jater s kapary

Jemná pomazánka s chutí po tresčích játrech doplněná o kapary se perfektně hodí k vínu.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Do mixéru si vložíme játra a umixujeme na pastu.
  2. Přendáme do misky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, na drobně nakrájené kapary a na malé kousky nakrájené vařené vejce.
  3. Osolíme, opepříme, přikápneme citrónovou šťávu, promícháme. Dáme vychladit do lednice.
  4. Podáváme s čerstvým pečivem, nahoru můžeme zdobit cibulkou nebo posypat kapary.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 297.12 kcal | Protein: 11.20 g | Sacharidy: 4.11 g | z toho cukr: 1.66 g | Tuk: 26.18 g | z toho nas. MK: 4.52 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3327-pomazanka-z-trescich-jater-s-kapary