Pomazánka z tresčích jater s kapary
Jemná pomazánka s chutí po tresčích játrech doplněná o kapary se perfektně hodí k vínu.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Do mixéru si vložíme játra a umixujeme na pastu.
- Přendáme do misky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, na drobně nakrájené kapary a na malé kousky nakrájené vařené vejce.
- Osolíme, opepříme, přikápneme citrónovou šťávu, promícháme. Dáme vychladit do lednice.
- Podáváme s čerstvým pečivem, nahoru můžeme zdobit cibulkou nebo posypat kapary.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 297.12 kcal |
Protein: 11.20 g |
Sacharidy: 4.11 g |
z toho cukr: 1.66 g |
Tuk: 26.18 g |
z toho nas. MK: 4.52 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3327-pomazanka-z-trescich-jater-s-kapary