Pomazánka z uzeného pstruha

Velmi chutná, jemná pomazánka. Pstruh je vyuzený v domácí udírně, ale pokud nebudete mít uzeného pstruha, můžete použít pečeného v troubě nebo grilovaného z ohně.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Pstruha si rozebereme na malé kousky a vložíme do misky.
  2. V další misce si utřeme máslo s drobně nakrájenou cibulkou, petrželkou, hořčicí, solí, pepřem a citronovou šťávou.
  3. Do másla vložíme kousky ryb a opatrně promícháme. Podle chuti dochutíme citronovou šťávou nebo solí.
  4. Podáváme s čerstvým pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 210.15 kcal | Protein: 15.46 g | Sacharidy: 2.35 g | z toho cukr: 0.06 g | Tuk: 14.95 g | z toho nas. MK: 7.46 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3639-pomazanka-z-uzeneho-pstruha