Velmi chutná, jemná pomazánka. Pstruh je vyuzený v domácí udírně, ale pokud nebudete mít uzeného pstruha, můžete použít pečeného v troubě nebo grilovaného z ohně.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
Pstruha si rozebereme na malé kousky a vložíme do misky.
V další misce si utřeme máslo s drobně nakrájenou cibulkou, petrželkou, hořčicí, solí, pepřem a citronovou šťávou.
Do másla vložíme kousky ryb a opatrně promícháme. Podle chuti dochutíme citronovou šťávou nebo solí.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 210.15 kcal |
Protein: 15.46 g |
Sacharidy: 2.35 g |
z toho cukr: 0.06 g |
Tuk: 14.95 g |
z toho nas. MK: 7.46 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3639-pomazanka-z-uzeneho-pstruha