Pstruh s bylinkovým máslem

  • Přidat foto

Jednoduše připravená a výborná ryba, která díky velké vrstvě ochuceného másla nebude nikdy vysušená.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Pstruha opláchneme. Oba filety polijeme citrónovou šťávou a necháme rozložené na dlouhém tácku. V citronu necháme alespoň 5 minut.
2.
Změklé máslo smícháme s kořením a prolisovaným česnekem. Natřeme na lososa z obou stran a na oba filety.
3.
Vezmeme pekáč, první filet položíme kůží dolů a přikryjeme jej druhým filetem, kůží nahoru. Obě poloviny jsou na sobě, máme rybí sendvič. Zvenčí kůže potřená máslem, zevnitř maso potřené máslem.
4.
Pečeme na 180 stupňů 30 minut. Poté odklopíme víko a filety rozložíme vedle sebe, kůží dolů. Necháme ještě 10 až 15 minut péct a poté podáváme.

Od: Ráďa 78, 19.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
40 min vaření
45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 73 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, pečení, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
345.80 kcal
Protein
22.99 g
Sacharidy
z toho cukr
1.84 g
0.34 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.20 g
15.45 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.