Grilovaný pstruh na bylinkách

Když nepřeje počasí, můžete si připravit výbornou grilovanou dobrotu doma v troubě. Sáhněte po rybě, stačí jen pár tahů štětečkem s kořením a za 15 minut už servírujete.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybu opláchneme a z obou stran důkladně osolíme.
2.
V misce smícháme změklé máslo s prolisovaným česnekem a kořením. Máslo se musí na rybu dobře roztírat, můžete mírně nahřát. Směs dobře promícháme.
3.
Vezmeme silikonový štětec a směs natřeme na rybu z obou stran.
4.
Rozehřejeme gril v troubě a grilujeme kůží nahoru asi 10 až 14 minut.
5.
Podáváme s rozpečenou bagetkou.

Od: Ráďa 78, 7.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 65 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, grilování, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
269.46 kcal
Protein
21.39 g
Sacharidy
z toho cukr
1.27 g
0.22 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.05 g
9.48 g

Detailní rozpis podle ingrediencí