Když nepřeje počasí, můžete si připravit výbornou grilovanou dobrotu doma v troubě. Sáhněte po rybě, stačí jen pár tahů štětečkem s kořením a za 15 minut už servírujete.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Rybu opláchneme a z obou stran důkladně osolíme.
V misce smícháme změklé máslo s prolisovaným česnekem a kořením. Máslo se musí na rybu dobře roztírat, můžete mírně nahřát. Směs dobře promícháme.
Vezmeme silikonový štětec a směs natřeme na rybu z obou stran.
Rozehřejeme gril v troubě a grilujeme kůží nahoru asi 10 až 14 minut.
Podáváme s rozpečenou bagetkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 263.61 kcal |
Protein: 21.38 g |
Sacharidy: 1.05 g |
z toho cukr: 0.03 g |
Tuk: 19.80 g |
z toho nas. MK: 10.31 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1838-grilovany-pstruh-na-bylinkach