Grilovaný úhoř

Grilovaný úhoř je nejlepší čerstvě chycený. Takže z vody přímo na gril. Jen je potřeba ho vykuchat a kdo chce stáhnout. Na grilovaní je lepší i s kůží, aby nám hezky držel pohromadě.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mrtvého úhoře vykucháme. Nařízneme od řitního otvoru až po hlavu a vyndáme všechny vnitřnosti. Kůži na grilování stahovat nemusíme. Dobře opláchneme a nakrájíme na větší špalíčky.
2.
Špalíčky si osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, okořeníme kořením na ryby a necháme odležet než si nachystáme gril.
3.
Na rozpáleném grilu opékáme z každé strany zhruba 10 minut.
4.
Můžeme podávat se zeleninou, grilovanou cuketou, pečivem a citrónem.

Od: Petuler, 18.7.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
454.90 kcal
Protein
28.16 g
Sacharidy
z toho cukr
15.51 g
0.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.21 g
5.40 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama