Filety v citrusové marinádě

  • Přidat foto

Ryba si dobře rozumí s chutí citrónu. Proč si ji nedopřát co nejvíc? Citrusová marináda je na ryby skvělá, hodí se k restování i grilování.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Citrónovou a grepovou šťávu smícháme s kečupem, prolisovaným česnekem, pepřem a kmínem.
2.
Vezmeme uzavíratelnou misku a vložíme rybí filé do marinády. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny, během doby několikrát otočíme.
3.
Připravujeme na grilu nebo na másle na pánvi.

Od: Ráďa 78, 21.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
3 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
133.91 kcal
Protein
15.94 g
Sacharidy
z toho cukr
9.87 g
4.26 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.37 g
0.31 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.