Filety v citrusové marinádě

Ryba si dobře rozumí s chutí citrónu. Proč si ji nedopřát co nejvíc? Citrusová marináda je na ryby skvělá, hodí se k restování i grilování.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Citrónovou a grepovou šťávu smícháme s kečupem, prolisovaným česnekem, pepřem a kmínem.
2.
Vezmeme uzavíratelnou misku a vložíme rybí filé do marinády. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny, během doby několikrát otočíme.
3.
Připravujeme na grilu nebo na másle na pánvi.

Od: Ráďa 78, 21.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
3 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
105.77 kcal
Protein
17.22 g
Sacharidy
z toho cukr
8.86 g
5.64 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.63 g
0.03 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama