Filety v citrusové marinádě

Ryba si dobře rozumí s chutí citrónu. Proč si ji nedopřát co nejvíc? Citrusová marináda je na ryby skvělá, hodí se k restování i grilování.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Citrónovou a grepovou šťávu smícháme s kečupem, prolisovaným česnekem, pepřem a kmínem.
  2. Vezmeme uzavíratelnou misku a vložíme rybí filé do marinády. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny, během doby několikrát otočíme.
  3. Připravujeme na grilu nebo na másle na pánvi.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 105.77 kcal | Protein: 17.22 g | Sacharidy: 8.86 g | z toho cukr: 5.64 g | Tuk: 0.63 g | z toho nas. MK: 0.03 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1983-filety-v-citrusove-marinade