Filety v citrusové marinádě
Ryba si dobře rozumí s chutí citrónu. Proč si ji nedopřát co nejvíc? Citrusová marináda je na ryby skvělá, hodí se k restování i grilování.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Citrónovou a grepovou šťávu smícháme s kečupem, prolisovaným česnekem, pepřem a kmínem.
- Vezmeme uzavíratelnou misku a vložíme rybí filé do marinády. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny, během doby několikrát otočíme.
- Připravujeme na grilu nebo na másle na pánvi.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 105.77 kcal |
Protein: 17.22 g |
Sacharidy: 8.86 g |
z toho cukr: 5.64 g |
Tuk: 0.63 g |
z toho nas. MK: 0.03 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1983-filety-v-citrusove-marinade