Filety na zelenině

Šťavnaté rybí filé připravené pomalým pečením a bez tučného trojobalu. Můžete podávat jen s pečenou zeleninou nebo brambory či bramborovou kaší.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybí filé okořeníme kořením na ryby z obou stran. Necháme zatím na talířku. Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.
2.
Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky.
3.
Do zapékací mísy vlijeme olej a nasypeme grilovací koření. Promícháme. Přidáme zeleninu a dobře promícháme.
4.
Nahoru dáme rybí filé a přiklopíme poklicí, nepodléváme. Pečeme ve vyhřáté troubě 45 minut.

Od: Iva V, 13.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
45 min vaření
55 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, ryba, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
402.90 kcal
Protein
16.12 g
Sacharidy
z toho cukr
8.31 g
2.77 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.83 g
2.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí