Zapékané filé s olivami

Rybí filé vůbec nemusí být smažené v trojobalu, abyste jej proměnili v pochoutku. Výborné je zapékané, doplněné o výraznou chuť oliv.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Malou zapékací mísu vymažeme máslem. Olivy nakrájíme na drobná kolečka. Rybí filé osolíme a opepříme z obou stran. Dáme na talíř a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme pár minut v pokojové teplotě.
2.
Poté dáme do pekáčku, přidáme olivy, přiklopíme poklicí a dáme péct na 20 minut na 180 stupňů.
3.
Po 20 minutách vlijeme smetanu a pečeme dalších 20 minut. Poté odklopíme poklici, vypneme troubu a přidáme strouhaný sýr. Necháme 5 minut ve vyhřáté troubě a můžeme podávat.

Od: Iva V, 12.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
40 min vaření
45 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 44 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, pečení, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
392.96 kcal
Protein
31.25 g
Sacharidy
z toho cukr
1.62 g
1.34 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.05 g
13.93 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.