Zapékané filé s olivami

Rybí filé vůbec nemusí být smažené v trojobalu, abyste jej proměnili v pochoutku. Výborné je zapékané, doplněné o výraznou chuť oliv.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Malou zapékací mísu vymažeme máslem. Olivy nakrájíme na drobná kolečka. Rybí filé osolíme a opepříme z obou stran. Dáme na talíř a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme pár minut v pokojové teplotě.
2.
Poté dáme do pekáčku, přidáme olivy, přiklopíme poklicí a dáme péct na 20 minut na 180 stupňů.
3.
Po 20 minutách vlijeme smetanu a pečeme dalších 20 minut. Poté odklopíme poklici, vypneme troubu a přidáme strouhaný sýr. Necháme 5 minut ve vyhřáté troubě a můžeme podávat.

Od: Iva V, 12.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
40 min vaření
45 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 44 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
414.38 kcal
Protein
31.75 g
Sacharidy
z toho cukr
1.70 g
1.05 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.78 g
18.64 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama