Rybí filé na smetaně

  • Přidat foto

Děti nemají ryby příliš v oblibě, pokud to nejsou smažené filety v trojobalu nebo přímo rybí prsty. Zkusili jsem filety se smetanou a oběd zmizel z talířů do pár minut. Vyzkoušejte to také.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Smetanu ke šlehání smícháme s kořením. Do směsi vložíme rybí filé a necháme v lednici alespoň 1 hodinu. Čím déle, tím lépe.
2.
Brambory oškrábeme a vaříme jen 12 minut. Měly by zůstat předvařené.
3.
Vezmeme zapékací mísu. Do mísy dáme filé i se smetanou. Přidáme předvařené brambory.
4.
Uzavřeme poklicí a dáme péct na 30 až 40 minut na 180 stupňů.

Od: Ráďa 78, 21.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 10 min příprava
45 min vaření
1 hod 55 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 56 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
994.32 kcal
Protein
33.98 g
Sacharidy
z toho cukr
55.33 g
8.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
70.79 g
40.46 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.