Zapékané rybí filé se šunkou a smetanou

Na první pohled nudné rybí filety můžete proměnit v lákavou dobrotu. Stačí přidat zeleninu, smetanu a šunku. Podávat můžete s bramborovou přílohou nebo pečivem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Připravíme zapékací mísu s poklicí. Změklé máslo promícháme s prolisovaným česnekem, solí, pepřem a 1 lžičkou drceného kmínu. Pastou dobře vymažeme zapékací mísu, část směsi zůstane na dně.
2.
Položíme filety, zakápneme citrónovou šťávou, z obou stran osolíme a opepříme. Ochutíme kmínem. Přidáme hrášek a kukuřici, na kolečka nakrájená cherry rajčata. Znovu osolíme a opepříme.
3.
Šunku nakrájíme na nudličky a posypeme směs, šunku můžete nechat i jako plátky. Podlijeme smetanou a pod poklicí pečeme na 170 ° asi 40 minut.
4.
Poté sundáme poklici, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci pod gril do zezlátnutí.

Od: Ráďa 78, 1.8.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
40 min vaření
1 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 77 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, ryba, pečení, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
778.12 kcal
Protein
55.27 g
Sacharidy
z toho cukr
15.27 g
8.75 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
55.45 g
34.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama