Rybí filé na kořenové zelenině

Jednoduchý recept na rychlý oběd v jednom hrnci.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zeleninu oškrábeme, umyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Brambory oloupeme, umyjeme a rozkrájíme na osminky.
2.
Nakrájenou zeleninu nasypeme do zapékací misky, přidáme brambory, osolíme a zakápneme olejem. Dobře promícháme.
3.
Rybí filé z obou stran posolíme a zasypeme oblíbeným kořením na ryby.
4.
Okořeněné filé položíme do zapékací misky na zeleninu a na každý kousek ryby dáme trošku másla. Mírně podlijeme vodou.
5.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C cca 40 minut. Dle potřeby podlijeme.

Od: Sarrien, 15.3.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, z jednoho hrnce

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
413.82 kcal
Protein
25.33 g
Sacharidy
z toho cukr
63.19 g
10.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.64 g
2.18 g

Detailní rozpis podle ingrediencí