Rybí filé na kořenové zelenině
Jednoduchý recept na rychlý oběd v jednom hrnci.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Zeleninu oškrábeme, umyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Brambory oloupeme, umyjeme a rozkrájíme na osminky.
- Nakrájenou zeleninu nasypeme do zapékací misky, přidáme brambory, osolíme a zakápneme olejem. Dobře promícháme.
- Rybí filé z obou stran posolíme a zasypeme oblíbeným kořením na ryby.
- Okořeněné filé položíme do zapékací misky na zeleninu a na každý kousek ryby dáme trošku másla. Mírně podlijeme vodou.
- Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C cca 40 minut. Dle potřeby podlijeme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 571.78 kcal |
Protein: 30.28 g |
Sacharidy: 93.72 g |
z toho cukr: 9.61 g |
Tuk: 4.17 g |
z toho nas. MK: 2.05 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1550-rybi-file-na-korenove-zelenine