Rybí filé na kořenové zelenině

Jednoduchý recept na rychlý oběd v jednom hrnci.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Zeleninu oškrábeme, umyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Brambory oloupeme, umyjeme a rozkrájíme na osminky.
  2. Nakrájenou zeleninu nasypeme do zapékací misky, přidáme brambory, osolíme a zakápneme olejem. Dobře promícháme.
  3. Rybí filé z obou stran posolíme a zasypeme oblíbeným kořením na ryby.
  4. Okořeněné filé položíme do zapékací misky na zeleninu a na každý kousek ryby dáme trošku másla. Mírně podlijeme vodou.
  5. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C cca 40 minut. Dle potřeby podlijeme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 571.78 kcal | Protein: 30.28 g | Sacharidy: 93.72 g | z toho cukr: 9.61 g | Tuk: 4.17 g | z toho nas. MK: 2.05 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1550-rybi-file-na-korenove-zelenine