Rybí filé na másle a česneku
Rybí filé je nenáročné na přípravu. Zdravý oběd můžete mít během několika minut na stole.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Rybí filé si osolíme a posypeme kmínem.
                2.
                    Na pánvi rozehřejeme máslo a filé opečeme z obou stran.
                3.
                    Česnek si nakrájíme na plátky a vložíme k rybě do rozpáleného másla a společně vše opečeme.
                4.
                    Podáváme s čerstvou zeleninou a filé pokapeme na talíři citrónovou šťávou.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                505.44 kcal  | 
            
Protein  | 
                33.81 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     1.89 g 
                    0.09 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     41.19 g 
                    25.69 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



