Rybí filé na másle a česneku

  • Přidat foto

Rybí filé je nenáročné na přípravu. Zdravý oběd můžete mít během několika minut na stole.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybí filé si osolíme a posypeme kmínem.
2.
Na pánvi rozehřejeme máslo a filé opečeme z obou stran.
3.
Česnek si nakrájíme na plátky a vložíme k rybě do rozpáleného másla a společně vše opečeme.
4.
Podáváme s čerstvou zeleninou a filé pokapeme na talíři citrónovou šťávou.

Od: Petuler, 24.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 52 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, ryba, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
541.44 kcal
Protein
30.81 g
Sacharidy
z toho cukr
1.89 g
0.09 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
46.59 g
26.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.