Kapr na másle, česneku a bílém víně

Čerstvou rybu dělám nejraději na másle a bylinkách, aby tak vynikla její chuť a lehkost.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Porci kapra si osolíme opepříme a přidáme koření na ryby. Poté si rybu obalíme plátky slaniny.
2.
V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme rybu do pánve. Opékáme z obou stran zhruba 8 minut. Záleží jak velké podkovy ryby máte.
3.
Po opečení přidáme na plátky nakrájený česnek a necháme ho opéct do zlatova. Potom přilijeme bílé víno a dusíme do měkka.
4.
Můžeme podávat s pečivem, zeleninou, bramborami a při podávání pokapat šťávou z citrónu.

Od: Petuler, 4.11.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
30 min vaření
35 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 99 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,462.42 kcal
Protein
44.85 g
Sacharidy
z toho cukr
4.77 g
1.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
133.42 g
73.45 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama