Candát na pivu

Candát na másle nebo candát na kmínu? Jistě znáte. Ale znáte candáta na pivu? Rozhodně vás nezklame.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Pivo smícháme s kořením a prolisovaným česnekem.
2.
Vezmeme zapékací mísu nebo pekáč s víkem. Omytého candáta dáme na pekáč a podlijeme směsí.
3.
Pečeme na 180 stupňů asi 40 minut. Podáváme s brambory.

Od: Ráďa 78, 20.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 min příprava
40 min vaření
42 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 156 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
324.95 kcal
Protein
53.73 g
Sacharidy
z toho cukr
22.83 g
12.16 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.26 g
0.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí