Candát na pivu
Candát na másle nebo candát na kmínu? Jistě znáte. Ale znáte candáta na pivu? Rozhodně vás nezklame.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Pivo smícháme s kořením a prolisovaným česnekem.
- Vezmeme zapékací mísu nebo pekáč s víkem. Omytého candáta dáme na pekáč a podlijeme směsí.
- Pečeme na 180 stupňů asi 40 minut. Podáváme s brambory.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 295.16 kcal |
Protein: 53.19 g |
Sacharidy: 5.45 g |
z toho cukr: 0.27 g |
Tuk: 2.80 g |
z toho nas. MK: 0.55 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1872-candat-na-pivu