Candát na pivu

Candát na másle nebo candát na kmínu? Jistě znáte. Ale znáte candáta na pivu? Rozhodně vás nezklame.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Pivo smícháme s kořením a prolisovaným česnekem.
  2. Vezmeme zapékací mísu nebo pekáč s víkem. Omytého candáta dáme na pekáč a podlijeme směsí.
  3. Pečeme na 180 stupňů asi 40 minut. Podáváme s brambory.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 295.16 kcal | Protein: 53.19 g | Sacharidy: 5.45 g | z toho cukr: 0.27 g | Tuk: 2.80 g | z toho nas. MK: 0.55 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1872-candat-na-pivu