Rybí filé s rajčaty

Krásný nápad, jak připravit rybí filé, aby nebylo suché a nemuselo se smažit v trojobalu. S nakládanými rajčaty chutná výborně.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory oškrábeme a dáme vařit do osolené vody na asi 10 minut. Vodu vylejeme a brambory překrájíme na široké plátky.
2.
Rybí filé osolíme, opepříme a posypeme trochou grilovacího koření.
3.
Rajčata přendáme do mísy, trochu rozkrájíme. Přidáme cukr, oregano, prolisovaný česnek a promícháme.
4.
Na dno zapékací mísy vyskládáme brambory, přidáme polovinu rajčatové směsi.
5.
Dáme rybí filé a druhou polovinu rajčatové směsi. Přikryjeme poklicí. Pečeme na 190 stupňů asi 40 minut.

Od: Ráďa 78, 28.7.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 47 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, ryba, brambory, pečení, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
530.24 kcal
Protein
34.06 g
Sacharidy
z toho cukr
86.34 g
12.36 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.30 g
0.17 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama