Rybí filé s rajčaty
Krásný nápad, jak připravit rybí filé, aby nebylo suché a nemuselo se smažit v trojobalu. S nakládanými rajčaty chutná výborně.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Brambory oškrábeme a dáme vařit do osolené vody na asi 10 minut. Vodu vylejeme a brambory překrájíme na široké plátky.
- Rybí filé osolíme, opepříme a posypeme trochou grilovacího koření.
- Rajčata přendáme do mísy, trochu rozkrájíme. Přidáme cukr, oregano, prolisovaný česnek a promícháme.
- Na dno zapékací mísy vyskládáme brambory, přidáme polovinu rajčatové směsi.
- Dáme rybí filé a druhou polovinu rajčatové směsi. Přikryjeme poklicí. Pečeme na 190 stupňů asi 40 minut.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 530.24 kcal |
Protein: 34.06 g |
Sacharidy: 86.34 g |
z toho cukr: 12.36 g |
Tuk: 1.30 g |
z toho nas. MK: 0.17 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1804-rybi-file-s-rajcaty