Rybí filé s rajčaty

Krásný nápad, jak připravit rybí filé, aby nebylo suché a nemuselo se smažit v trojobalu. S nakládanými rajčaty chutná výborně.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Brambory oškrábeme a dáme vařit do osolené vody na asi 10 minut. Vodu vylejeme a brambory překrájíme na široké plátky.
  2. Rybí filé osolíme, opepříme a posypeme trochou grilovacího koření.
  3. Rajčata přendáme do mísy, trochu rozkrájíme. Přidáme cukr, oregano, prolisovaný česnek a promícháme.
  4. Na dno zapékací mísy vyskládáme brambory, přidáme polovinu rajčatové směsi.
  5. Dáme rybí filé a druhou polovinu rajčatové směsi. Přikryjeme poklicí. Pečeme na 190 stupňů asi 40 minut.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 530.24 kcal | Protein: 34.06 g | Sacharidy: 86.34 g | z toho cukr: 12.36 g | Tuk: 1.30 g | z toho nas. MK: 0.17 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1804-rybi-file-s-rajcaty