Rybí filé na másle a česneku

Rybí filé je nenáročné na přípravu. Zdravý oběd můžete mít během několika minut na stole.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Rybí filé si osolíme a posypeme kmínem.
  2. Na pánvi rozehřejeme máslo a filé opečeme z obou stran.
  3. Česnek si nakrájíme na plátky a vložíme k rybě do rozpáleného másla a společně vše opečeme.
  4. Podáváme s čerstvou zeleninou a filé pokapeme na talíři citrónovou šťávou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 505.44 kcal | Protein: 33.81 g | Sacharidy: 1.89 g | z toho cukr: 0.09 g | Tuk: 41.19 g | z toho nas. MK: 25.69 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2374-rybi-file-na-masle-a-cesneku