Filé v nivové omáčce
Ryba by se měla na našem stole objevit alespoň dvakrát do týdne. Ale jakou úpravu zvolit, když klasický trojobal je okoukaný? Zkuste filety zapéct v nivové omáčce. Zaručeně si pochutnáte.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Filety opláchneme. Připravíme si zapékací mísu. Nivu nastrouháme, česnek prolisujeme.
                2.
                    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme mouku a rychle promícháme. Zalijeme mlékem a uvaříme hustý základ na omáčku. Do ní vmícháme nivu a česnek. Prohřejeme.
                3.
                    Část omáčky nalejeme pod filety, vložíme filety a přelijeme zbytkem omáčky. V zapékací míse budou filety zcela zakryty omáčkou. Dáme poklici.
                4.
                    Zapékáme na 180 stupňů asi 30 až 40 minut. Podáváme s brambory.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 485.06 kcal | 
| Protein | 33.32 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 12.30 g 5.25 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 34.23 g 21.23 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

