Rybí filé na smetaně

Děti nemají ryby příliš v oblibě, pokud to nejsou smažené filety v trojobalu nebo přímo rybí prsty. Zkusili jsem filety se smetanou a oběd zmizel z talířů do pár minut. Vyzkoušejte to také.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Smetanu ke šlehání smícháme s kořením. Do směsi vložíme rybí filé a necháme v lednici alespoň 1 hodinu. Čím déle, tím lépe.
  2. Brambory oškrábeme a vaříme jen 12 minut. Měly by zůstat předvařené.
  3. Vezmeme zapékací mísu. Do mísy dáme filé i se smetanou. Přidáme předvařené brambory.
  4. Uzavřeme poklicí a dáme péct na 30 až 40 minut na 180 stupňů.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 1,007.33 kcal | Protein: 36.54 g | Sacharidy: 49.15 g | z toho cukr: 8.15 g | Tuk: 73.39 g | z toho nas. MK: 46.21 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1877-rybi-file-na-smetane