Děti nemají ryby příliš v oblibě, pokud to nejsou smažené filety v trojobalu nebo přímo rybí prsty. Zkusili jsem filety se smetanou a oběd zmizel z talířů do pár minut. Vyzkoušejte to také.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Smetanu ke šlehání smícháme s kořením. Do směsi vložíme rybí filé a necháme v lednici alespoň 1 hodinu. Čím déle, tím lépe.
Brambory oškrábeme a vaříme jen 12 minut. Měly by zůstat předvařené.
Vezmeme zapékací mísu. Do mísy dáme filé i se smetanou. Přidáme předvařené brambory.
Uzavřeme poklicí a dáme péct na 30 až 40 minut na 180 stupňů.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 1,007.33 kcal |
Protein: 36.54 g |
Sacharidy: 49.15 g |
z toho cukr: 8.15 g |
Tuk: 73.39 g |
z toho nas. MK: 46.21 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1877-rybi-file-na-smetane