Filety na zelenině
Šťavnaté rybí filé připravené pomalým pečením a bez tučného trojobalu. Můžete podávat jen s pečenou zeleninou nebo brambory či bramborovou kaší.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Rybí filé okořeníme kořením na ryby z obou stran. Necháme zatím na talířku. Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.
- Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky.
- Do zapékací mísy vlijeme olej a nasypeme grilovací koření. Promícháme. Přidáme zeleninu a dobře promícháme.
- Nahoru dáme rybí filé a přiklopíme poklicí, nepodléváme. Pečeme ve vyhřáté troubě 45 minut.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 394.26 kcal |
Protein: 18.77 g |
Sacharidy: 7.60 g |
z toho cukr: 5.93 g |
Tuk: 31.51 g |
z toho nas. MK: 4.20 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1964-filety-na-zelenine