Filety na zelenině

Šťavnaté rybí filé připravené pomalým pečením a bez tučného trojobalu. Můžete podávat jen s pečenou zeleninou nebo brambory či bramborovou kaší.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Rybí filé okořeníme kořením na ryby z obou stran. Necháme zatím na talířku. Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.
  2. Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky.
  3. Do zapékací mísy vlijeme olej a nasypeme grilovací koření. Promícháme. Přidáme zeleninu a dobře promícháme.
  4. Nahoru dáme rybí filé a přiklopíme poklicí, nepodléváme. Pečeme ve vyhřáté troubě 45 minut.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 394.26 kcal | Protein: 18.77 g | Sacharidy: 7.60 g | z toho cukr: 5.93 g | Tuk: 31.51 g | z toho nas. MK: 4.20 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1964-filety-na-zelenine