Filety v marinádě z ajvaru

Nudnou tresku můžete proměnit v chutnou dobrotu, pokud použijete jednoduchou marinádu. Pozor na výběr ajvaru, některé směsi jsou ostré. Tresku můžete do marinády vložit už mraženou a vše nechat v lednici.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ajvar smícháme s bílým jogurtem a přidáme kečup. Můžete mírně dosladit.
2.
Vložte tresku a nechejte marinovat v uzavíratelné krabičce v lednici.
3.
Vše dejte do pekáče, posolte a pečte na 180 °C asi 40 minut.
4.
Ke konci pečení posypejte strouhaným sýrem a nechejte bez poklice pod grilem krátce zapéct.
5.
Podávejte s bramborovou přílohou.

Od: Ráďa 78, 3.4.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
40 min vaření
6 hod celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 40 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
205.81 kcal
Protein
31.51 g
Sacharidy
z toho cukr
5.16 g
4.36 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.05 g
3.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama