Filety v jogurtu

Výborná chuť filet díky dlouhému naložení v bílém jogurtu. Myslete včas na přípravu a čeká vás skvělý oběd.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Bílý jogurt smícháme se solí a naložíme filety. Pokud používáte mražené, je třeba je nakládat už rozmražené. Použijte uzavíratelnou mísu a nechte naložené přes noc.
2.
Obalujte v trojobalu, vejce můžete osolit a opepřit.
3.
Smažte dozlatova, fileta musí na pánvi plavat. Před podáváním nechte na ubrousku okapat.

Od: Ráďa 78, 7.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 24 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
158.53 kcal
Protein
17.06 g
Sacharidy
z toho cukr
7.72 g
3.37 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.60 g
2.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí